Er du OldTrafford.dk’s bedste manager?

Kunne du tænke dig at dyste mod andre ligesindede Manchester United-fans om at blive den bedste Premier League-manager? Nu har du chancen, hvis du opretter et Premier League-managerhold inde på www.holdet.dk.

Vi har tidligere på året oprettet en liga for OldTrafford.dk’s brugere i det engelske managerspil, Fantasy PL. 

Nu er det også blevet tid i den danske udgave af de populære managerspil. Holdet.dk skyder nemlig allerede fredag aften forårsspillet af Premier Manager i gang, når Leicester og West Ham krydser klinger klokken 21.

Kunne du tænke dig at dyste mod nogle af OldTrafford.dk’s skribenter samt andre Manchester United-fans? I så fald har vi her på sitet oprettet et gruppespil, som er åbent for alle, der kunne tænke sig at dyste med.

Du kan finde gruppespillet her.

Hvis ikke dette virker, skal du blot søge på gruppens navn inde i Premier Manager på holdet.dk. Her skal du søge OldTrafford.dk, og du kan tilgå gruppen uden kodeord.

Inden da skal du dog sætte dit hold. Her er det op til dig, om dit hold skal bestå af hele fire United-spillere, hvilket er det maksimale antal af spillere, du kan have med fra samme hold. Det kan også være, at du har en fidus til Leicester eller Sheffield United, der begge har overrasket stort i år. Hvem ved? Måske vælger du ligefrem et par Liverpool-spillere, selvom det ikke er noget vi vil anbefale her på redaktionen 🙂

Held og lykke – og må den bedste manager vinde! 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

BBC: Ashley Young er gået i dialog med Inter

Næste artikel

ESPN: United overvejer Van de Beek-bud

ANNONCE