Greenwood fanget på video indtage lattergas

Unge Mason Greenwood er igen kommet i overskifter for andet end hans fodboldkunnen. Et par uger inden han blev smidt hjem fra den engelske landsholdslejr, er han blevet filmet indtage lattergas. Han har undskyldt for hans handlinger.

Mason Greenwood er igen kommet i overskifterne for dumheder udenfor fodboldbanen. I denne omgang er han blevet filmet indtage lattergas. En handling som han fortyder og undskylder for.

– Jeg er blevet gjort opmærksom på de helbredsmæssige konsekvenser det kan have (at indtage lattergas red.) Og jeg må indrømme, at det var dårlig bedømmelse fra min side.

Lattergas beskrives som en rus, som kan skabe en følelse af eufori. Det er dog ikke uden en risiko at indtage, da det både kan påvirke centralnervesystemet og kan i sjældne tilfælde føre til kvælning. Grundet disse risiko råder den unge englænder andre til ikke at følge hans eksempel.

– Jeg råder andre til ikke at følge mit eksempel. Selvom jeg kun er 18 år, er jeg bevist om, at jeg har privilegier og ansvar, men i den senere tid har jeg oplevet, at jeg vil blive dømt hårdere grundet min karrierer som fodboldspiller og det må jeg respektere i fremtiden. Jeg vil lære af disse episoder og betale tilbage til de trænere og managere, som har vist mig tillid, slutter Greenwood i en udmelding til Daily Telegraph.

Selvom Greenwood på Old Trafford er steget i graderne, er han altså blot 18 år, hvilket kan være en del af forklaringen på den senere tids dumheder.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Rokade på OldTrafford.dk

Næste artikel

Neville forsvarer Greenwood: Mediedækningen gør mig ukomfortabel

ANNONCE