Erik ten Hag: Det her hold hader at tabe!

Erik ten Hag var godt tilfreds med holdets comeback, og ser frem til et opgør mod Fulham i næsterunde af FA cuppen.

På papiret ser en 3-1 sejr over West Ham tilfredsstillende ud. Men Erik ten Hag erkender ovenpå onsdagens FA Cup kamp, at det ikke var en var en ren sejrsrunde ovenpå den flotte Carabao Cup sejr.

– Det var ikke nemt. Efter fejringer skal du tilbage til hverdagen som normalt. Vi fandt en måde at vinde.

Man skal ikke kigge længere tilbage end sidste torsdag mod Barcelona for at finde et comeback fra ten Hags tropper.

– Endnu engang… Det her hold hader at tabe! Vi gjorde det mod Barcelona, og altså også nu. Det her hold hader at tabe, så de kæmper tilbage.

I næste runde af FA cuppen kommer Fulham på besøg på Old Trafford. Fulham har været gode, og de skal ikke undervurderes mener ten Hag.

– Svært. De spiller rigtig godt. Vi skal spille rigtigt godt for at vinde.

Den helt store matchvinder var Alejandro Garnacho som fik chancen fra start og ten Hag er også godt tilfreds med den unge argentiner.

– Godt mål, men du kun også se at han voksede ind i kampen og udfordrede spillere. Det var svært at stoppe ham. Der var en straffesparkssituation, han havde flere situationer hvor han var en trussel.

Før Garnacho fik lov at blive helten, var United først kommet bagud, og der skulle en stor indsats til for at vende kampen, hvilket i sidste ende også blev for meget for West Ham.

– Vores totale setup i den sidste halve time var svær at forsvare i mod. Jeg synes hele front kvartetten gjorde et godt stykke arbejde.

Endnu et comeback fra Manchester United. Dog krævede det at spillere som Casemiro, Martinez, og Rashford måtte på banen og ikke fik en ellers fortjent hviledag. Er rotationsspillerne hos Manchester United gode nok til et så tæt kampprogram? Opret en profil på hjemmesiden, og giv din mening om bredden i en kommentar under artiklen. 

3 kommentarer
 1. Maguire og Lindeløf lignede bare det vi er vant fra dem, uskre og teknisk udfordret og nu også rustne…hver for sig er de højst reservemateriale, sammen er de elendige…dur ikke i United.

  Antony var skuffende igen, en god kamp erstattes af to efterfølgende dårlige, han skal blive mere konsistent i sine præstationer snart, men når Sancho heller ser specielt god ud bliver Antony ikke presset for alvor, måske Pellistri skal have nogle flere chancer og kamp minutter.

  Malacia er 2. Valg efter Shaw og Dalot ser ikke ligeså skarp ud som Wan Bissaka lige pt.

  Casemiro er bare vores bedste midtbane spiller i øjeblikket og Fred er den næstbedste…Sabitzer og Mctominey er reserver spillere.

  Bruno bør spille centralt på 10 positionen i min optik, er for “Bruno” ude på højre kanten, skal indvolvers mere.

  Rashford på venstre kanten eller oppe foran…

  Weghorst skal på bænken så snart Martial er klar.

  De Gea giver jo sig selv…

  GGMU

 2. ETH har genskabt Uniteds vinderkultur.
  Han er bestemt den rette til jobbet – tænk på hvad det kan blive til efter tilgangen af et par topspillere.
  Harry M skal bare væk – når han er på banen er alt mere sløvt og det trækker triste tanker tilbage til hvad United var før ETH startede sin proces.
  👹COME ON, UNITED👹

 3. Thomas
  Elsker simpelthen din kamp andelyse den er spot on..👏🤗

  Der er ingen tvivl om at mulepose skal rystes rigtig godt til sommer, der er nogle spillere der ikke engang gode nok til bredden, de skal helt sikkert skiftes ud og der er mine bud:
  Maguire.= ny Cb
  Lindeløf.= ny Cb
  McT.= Bellingham
  Dalot.= Dumfrises/ Frimpong
  Jones skal bare væk
  Martial.= Mbappe med forbehold, Rashford er stjernen, spillet skal bygges om ham, og kan han ikke se sig selv i det, så er United ikke en mulighed for ham..🙂
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Solide præstationer og et godt indhop gjorde forskellen

Næste artikel

Maguire roser holdet: Vi skubber i samme retning

ANNONCE