Karakterbogen: Solide præstationer og et godt indhop gjorde forskellen

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David de Gea – 7 

Spanieren piller Antonio i en kampafgørende situation kort før halvleg, og har flere stærke redninger, som bakker karakteren op.

Diogo Dalot – 6

En okay kamp fra højrebacken, som dog var noget anonym til tider. Har ikke nødvendigvis overbevist nogen om, at han skal spille foran Aaron Wan-Bissaka på søndag.

Harry Maguire – 6

Maguire er til tider uvenner med bolden og den manglende kamptræning er til at spotte, men ligesom resten af holdet stepper han op i anden halvleg og vinder bolden i fine positioner flere gange. Ser sammen med Lindelöf skidt ud ved Antonios chance kort før halvleg.

Victor Lindelöf (ud 58′) – 5

Det er ikke meget, man lægger mærke til svenskeren, men det er ikke nødvendigvis negativt. Ser ligesom sin forsvarsmakker ikke for godt ud ved Antonios friløber.

Tyrell Malacia – 7

Svær kamp at bedømme, da Luke Shaws afløser trækker sig sejrsrigt ud af rigtig mange taklinger, men flere gange smider den væk umiddelbart efter. Alt i alt er det dog en flot præstation fra hollænderen, som er svær at komme forbi.

McTominay (ud 46′)– 5

Er faktisk en af Uniteds bedste spillere i første halvleg, hvor han får vist prøver på sin gennembrudsstyrke, men et gult kort får Erik Ten Hag til at pille ham ud i pausen.

Sabitzer – 5

Det er måske en smule hårdt, og det havde da også set helt anderledes ud, hvis østrigeren havde scoret på sit flotte forsøg kort inde i kampen, men jeg synes, midtbanespilleren tager for lidt ansvar i forhold til de evner han tydeligvis besidder. Kommer til at se en smule overflødig ud, da Casemiro først kommer ind og agerer chef på midtbanen.

Garnacho (ud 90′) – 7 

Lykkes ikke med meget i starten af kampen, men han bliver ved med at forsøge og ender igen med at blive kampafgørende med et flot mål. Det er sindssygt flot i så ung en alder, og der kan man virkelig tale om ansvar.

Bruno Fernandes – 6

Bruno Fernandes løber, kæmper, laver fejl og skaber chancer som vi kender ham. Overordnet set en solid præstation.

Antony (58) – 6

Det er ikke mange ting, som lykkedes for højrekanten, der er meget forudsigelig i sit offensive spil. Attituden og fightergenet trækker op.

Wout Weghorst – 7 (Kampens spiller)

Var med i flere gode situationer og var også involveret alle målene på den ene eller den anden måde. God kamp af den lange angriber.

 

Indskiftede spillere:

Casemiro: 7

Kommer ind og gør sin ting og hjælper med at få vendt tingene til Uniteds fordel.

Lisandro Martinez: 5

Spiller faktisk nogle af sine dårligste minutter i United-trøjen og blev snydt af Antonio i en farlig situation. Med det sagt, så blev spillet med bolden mere glidende, da han kom ind.

Marcus Rashford: 6

Forholdsvis anonym indsats af topscoreren, som dog er med til at lægge et tungt pres på West Ham.

Raphael Varane: 6

Hjalp med at hive føringen hjem.

5 kommentarer
 1. Ok så det blev i dag Weghorst blev kåret til MOM…

  Jeg tillader mig at sige WTF…???

  I dag gør Weghorst flere godkendte ting, og nogle af dem binder et par angreb sammen midt på banen hvor hans brede inderside holder gang i kombinationerne…Han kæmper hårdt og knokler helt vildt men der er zero slutprodukt, han vinder ingen luftdueller og hans aftræk ligner slowmotion replay….medgiver at hans fysik midt på banen giver ham nogle plusser idag og det behøver ikke være kønt og det er det bestemt heller ikke, men MOM foran Garnacho er skudt forbi skiven….

  GGMU

  .

  1. Jeg forstår heller ikke hvordan man kan sidde og se den kamp og tænke at Weghorst fortjener at blive kampens spiller. Men Martin Bonde må havde set noget vi andre ikke kan. ⚽️

 2. Thomas
  Der giver jeg dig fuldstændig ret, Garnacho var klart bedste mand i går, selvom Weghorst os spillede en stabil kamp, det han laver virker det han laver, men kønt er det godt nok ikke langtfra..

  han minder til tider om ham vi alle kender, fra fodbold i skolegården, ham boldmongolen som bare virkede pivelendig, men alligevel var lidt svær at spille i mod, fordi alt hvad lavede med bolden var total utilregneligt, fordi ikke selv viste hvad lavede..😂 skide irriterende
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  1. Martin

   😂😂😂 fuldstændig rigtigt….Jeg fik lige flashback til dengang og ku se det for mig.

   Men Weghorst har en stærk vilje og det kan se i kampene trods alt, og det er heller ikke første gang United har en spiller med tvivlsomme evner trods alt, men til sommer er det slut for Weghorst.

   Så har han haft de bedste måneder i sit fodbold liv med trofæer osv….

   GGMU

 3. Hvor Fred? Han kan da umuligt være ude for bedømmelse når Varane er på listen og han kommer først ind i 90 minut. 😀

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Manchester United møder Fulham i næste runde

Næste artikel

Erik ten Hag: Det her hold hader at tabe!

ANNONCE