Erik ten Hag: Jeg kigger på den næste kamp

Erik ten Hag har roser til hans næste modstander i Bournemouth, som har sikret sig overlevelse i Premier League.

Lørdag skal Manchester United på besøg hos Bournemouth, i en vigtig kamp for at sikre en plads i Champions League næste sæson. Og det er der Erik ten Hag har sit fokus, som han fortæller i hans pressemøde fredag. Her blev han spurgt om Manchester United kan nå Manchester Citys niveau.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Når jeg ser det her projekt, for det første så er det vigtigt at komme i Champions League, jeg tænker ikke på den standard i dag. Jeg kigger på den næste kamp, Bournemouth, vi skal vinde den kamp, og komme i Champions League. Fokuser på kampen, de opkommende kampe, den første kamp er vigtigst.

 

Den første af de kommende kampe, er altså Bournemouth, og oprykkerne har allerede sikret sig overlevelse i Premier League. Det får også ros fra ten Hags side.

– Jeg tror, så vidt jeg kan se, så er det en rigtig brillant klub, som Bournemouth, de i Premier League, og tre kampe før slutningen på sæsonen er de også sikret i ligaen næste sæson. Det er massivt. Du kan se tydelige mønstre, så godt klaret, siger ten Hag om morgendagens modstander.

 

Manchester United skal spille mod Bournemouth lørdag d. 20. maj klokken 16.

Forrige artikel

Optakt: Udebaneforbandelsen skal hæves

Næste artikel

Startopstilling: Ingen ændringer fra Wolves-kampen

ANNONCE