Optakt: Udebaneforbandelsen skal hæves

Manchester United skal forsøge at bygge videre på sidste rundes sejr mod Wolves, når de lørdag eftermiddag tager til Bournemouth.

Det var nok de færreste, der for få måneder siden havde forestillet sig, at en Champions League-indløsende placering stadig ikke ville være sikret for Manchester United med så få kampe tilbage af sæsonen. Ikke desto mindre har en række dårlig resultater resulteret i, at de røde djævle kan mærke Liverpool-ånder i nakken med kun tre runder tilbage.

Derfor bør det være et topmotiveret United-mandskab, som lørdag eftermiddag drager til Bournemouth for at tage et afgørende skridt mod Champions League-fodbold. Bournemouth har derimod mere eller mindre sikret sig at undgå nedrykning med 9 point ned til stregen, hvorfor de rødstribede har markant mindre på spil.

Bekymrende er det dog, at United spiller på udebane, hvor de med længder har tabt flest point i indeværende sæson. Faktisk har de tabt flere kampe end de har vundet, når de har spillet væk fra eget græs – en statistik de skal og må forsøge at rette op på lørdag klokken 16.

Sidst de to hold mødte hinanden gik United-spillerne fra Old Trafford med en stensikker 3-0-sejr i bagagen, og det er da også udeholdet, som er klare favoritter, når det går løs på Vitality Stadium.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag d. 20. maj klokken 16.00 på Vitality Stadium, Bournemouth.

Dommer:

Chris Kavanagh

Skader og karantæner:

Marcus Rashford er fortsat tvivlsom, hvorimod Scott McTominay regnes for at være klar. Lisandro Martinez, Donny Van De Beek og Marcel Sabitzer er alle ude med langtidsskader.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Lindelöf – Shaw

Casemiro – Eriksen

Sancho – Fernandes – Antony

Martial

Bournemouth

Neto

Smith – Senesi – Kelly – Vina

Lerma – Rothwell

Ouattara – Billing – Christie

Solanke

Hold øje med:

Phillip Billing er med 7 Premier League-mål hjemmeholdets topscorer denne sæson, og danskeren har en farlig evne til at dukke op de rigtige steder foran mål. Ligeledes er Dominic Solanke værd at holde øje med, da den aggressive angriber har bevist, at han kan være en mundfuld for de fleste, når han rammer dagen.

Skribentens bud på kampens resultat:

Mit bud må være at vi kommer til at se en kamp noget lig sidste weekends sejr over Wolves. En sejr på 3-1 lyder buddet herfra.

TV:

TV3 Max og Viaplay.

1 kommentar
  1. Kom så gutter, de tre sidste liga kæmpe er som finaler, alt energi må og skal lægges i de 90+ minutter i dag, 3 point er et krav.

    2-0 til United, Eriksen 1 og Martial 1

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: Phil Jones er færdig i Manchester United

Næste artikel

Erik ten Hag: Jeg kigger på den næste kamp

ANNONCE