Erik ten Hag nedtoner spillernes opførsel i kampen mod Newcastle

I kampen mod Newcastle fik Ronaldo underkendt et mål, hvilket kastede store protester fra Uniteds spillere af sig. Nu er FA gået ind i sagen, men Erik ten Hag mener ikke, at spillerne overreagerede.

Det engelske fodboldforbund, FA, har oprettet en sag på baggrund af hændelserne i forbindelse med den underkendte scoring i søndagens hjemmekamp mod Newcastle. United-spillerne omringede dommer Craig Dawson og appellerede kraftigt til, at dommen skulle omstødes.

Det har altså fået FA til at gå ind i sag mod klubben, da United-spillerne ikke har levet op til kriterierne for god opførsel på banen.

Optrinnet skete efter et frispark til Newcastle, hvor Ronaldo troede, at bolden var frigivet. Fabian Schar trillede bolden tilbage til Nick Pope, hvorefter Ronaldo stjal bolden og sparkede den i et tomt mål.

Dommeren mente ikke, at bolden var frigivet, hvorfor målet blev underkendt. Flere videoklip fra kampen indikerer dog, at Craig Dawson havde blæst i fløjten, inden Schar rørte bolden.

På gårsdagens pressemøde kommenterede Erik ten Hag både hændelsen og anklagen fra FA.

– Jeg bliver nødt til at sige, at jeg ikke syntes, at det var for voldsomt. Det var ikke særligt aggressivt, udtaler manageren om spillernes opførsel.

Erik ten Hag antyder også, at målet ikke skulle have været undekendt.

– Jeg har set situationen på video, og der var en berøring fra en Newcastle-spiller. Det er ret tydeligt. Så går de (spillerne) til dommerne for at spørge ham om det, forklarer hollænderen.

Den hollandske manager gør det dog også klart, at de selvfølgelig accepterer dommerens beslutning.

– Først og fremmest, så bliver jeg nødt til at sige, at vi altid har accepteret dommernes beslutning. Men det er også meget normalt at spørge “hvorfor?”.

Manchester United har indtil i morgen, hvis de vil svare tilbage på anklagen fra FA.

Forrige artikel

United-emnes agent maner rygter til jorden

Næste artikel

Mason Greenwood løsladt mod kaution

ANNONCE