Erik ten Hag om Bruno Fernandes: Jeg er meget tilfreds med hans præstationer

Bruno Fernandes står indtil videre i denne sæson kun noteret for et mål og to målgivende afleveringer. Erik ten Hag slår dog fast, at portugiseren giver holdet meget mere end blot det.

Manchester United har fundet vej til målet 13 gange i denne Premier League-sæson. Ud af holdene i top-10 er det kun Crystal Palace, som står noteret for færre.

Typisk har Bruno Fernandes været garant for denne del af spillet, men den offensive midtbanespiller har kæmpet lidt med at finde målformen. Portugiseren er også blevet mødt med en smule kritik i denne sæson.

På gårsdagens pressemøde forsvarede Uniteds manager, Erik ten Hag, dog sin offensive kreatør. Bruno Fernandes gør det godt, og output på den sidste tredjedel af banen skal nok komme, i følge hollænderen.

– Jeg synes, at Bruno spiller rigtig godt i denne sæson. Men jeg kan også se, at han kan producere flere mål og assists, siger ten Hag.

Bruno Fernandes er omdrejningspunktet i Uniteds offensiv, men Erik ten Hag roser ham for også for det defensive arbejde.

– Han spiller en stor rolle i mange momenter af spillet for os. I at bygge angreb op, kreativitet, bevægelse, men også i omstillingerne i begge ender. I omstillinger mod os er han fantastisk, udtaler den hollandske manager.

Da Harry Maguire på nuværende tidspunkt ikke er en del af startopstillingen, så er det Bruno Fernandes, som bærer anførerbindet. Lederskab er derfor også noget, som midtbanespilleren bidrager med.

– Den måde som han ændrer spillet for os, hvordan han motiverer andre, hvordan han er et eksempel. Så energien, han giver til holdet, er rigtig god, og jeg er meget tilfreds med hans præstationer, forklarer Erik ten Hag.

Bruno Fernandes og resten af holdet løber på banen kl. 21.15 i aften hjemme mod Tottenham.

Forrige artikel

Mason Greenwood løsladt mod kaution

Næste artikel

Startopstilling: Rashford tilbage på toppen

ANNONCE