Erik ten Hag: Shaw passede godt ind

Erik ten Hag forholdte sig i dag til, hvorfor han startede med Luke Shaw fremfor Victor Lindelöf og Harry Mcguire i kampen mod Wolverhampton.

I de seneste to kampe har Luke Shaw sammen med Raphaël Varane udgjort det centrale forsvar, hvilket har medført en del undren i den engelske presse, da både Victor Lindelöf og Harry Mcguire var klar.

– Selvfølgelig har man ideer og planer, men nogle gange er omstændighederne anderledes som med sygdom hos Harry (Maguire red) og Victor (Lindelöf). Normalt ville de (Maguire og Lindelöf red.) have startet inde i de kampe, som vi lige har spillet, men Casemiro gjorde det godt som centerforsvarer. Luke Shaw gjorde det rigtig godt mod Forrest, og når man kigger på den måde, vi ville spille mod Wolverhampton, så mente jeg det var bedst at starte med Varane og Shaw. Særligt i forhold til det defensive, da vi kendte Wolverhamptons fart og der passede han (Shaw red.) godt ind, fordi vi ville angribe i venstre side med  Tyrell Malacia. Derudover også i forhold til boldbesiddelsen, da man altid har bedre vinkler på banen med en venstrebenet spiller, forklarede Ten Hag og understregede samtidig, at han stadig ser Shaw som back.

– Jeg synes han har gjort det imponerende godt i de sidste to kampe, men vi også at han er virkelig god som back, men muligheder er altid godt for et hold, fortalte Ten Hag til den fremmødte presse.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ten Hag: Vi vil ikke risikere noget med nogen

Næste artikel

Podcast: Cherries Optakt - Endnu en United-sejr efter nedkæmpede Ulve?

ANNONCE