Erik ten Hag slår fast: Vi er på jagt efter en ny angriber

Erik ten Hag udtaler sig om manglende angriber og gentager sin tro på, at Marcus Rashford kan lave tyve mål på en sæson.

Cristiano Ronaldo og Manchester United afbrød i november samarbejdet og sidenhen har Erik ten Hag bekræftet, at man kigger efter en ny spidsangriber. Ved pressemødet op til hjemmekampen mod Nottingham Forrest kom den hollandske manager med nogle af sine tanker omkring en manglende angriber.

– Vi ved, at vi skal score flere mål. Mod Burnley skabte vi mange muligheder, men vi bliver nødt til at være beslutsomme i de situationer.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Vi er klar over, at vi mistede en angriber og derfor er vi nødt til at hente en ny angriber ind. Men det skal være den rigtige og én, der bringer kvalitet ind i truppen og ikke bare er en tilføjelse, for det kan skabe problemer og kriterierne er høje hos Manchester United, fortalte Ten Hag og åbnede op for at målene også kan komme fra de unge spillere som Alejandro Garnacho, Anthony Elanga og Facundo Pellestri, der i følge Ten Hag gjorde et godt indtryk ved VM og i den lukkede kamp mod Everton.

Manchester United har lavet 20 mål fra 10 forskellige spillere i denne sæson og Ten Hag blev forholdt, om det er et problem, at man ikke har en mere produktiv målscorer.

– Nej, for når jeg analyserer de første 14 kampe og de seks i Europa, så har vi haft mange problemer i frontlinjen. Ofte har jeg ikke haft noget at vælge imellem eller spillerne ikke være 100 procent fit, når vi skulle bruge dem, og det har været et problem i de første 20 kampe i denne sæson. Jeg tror, ​​at når vi får spillere til rådighed og med bedre kondition i frontlinjen, så vil vi begynde at score flere mål, sagde Ten Hag på pressemødet.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Marcus Rashford ligger øverst på topscorerlisten med 4 mål og blev ved det netop overstået VM topscorer for sit land, og den målform håber Ten Hag, kan tages med til Manchester uden, at han dog vil sætte et antal på målene.

– Jeg vil ikke sætte mig fast på et nummer, men jeg sagde fra starten, at jeg tror, ​​han er i stand til kun at score 20 mål i Premier League, og det tror jeg stadig han kan. Han har fire nu, men han har scoret mange andre mål. Han scorede tre mål ved VM, og så har man også potentialet til at score mange mål i Premier League, fortalte Ten Hag om Rashford.

Rashford får formentlig allerede chancen for at forhøje sit målantal, når Nottingham Forrest venter på Old Trafford i aften kl. 21 dansk tid.

 

 

Forrige artikel

Daily Mail: Kun spillere på lån og salg af klubben i første kvartal

Næste artikel

Optakt: PL-retur og jagten på top-4

ANNONCE