Erik ten Hag: Vi vil vinde gruppen

Erik ten Hag vil have Manchester United spiller dominerende og skal slå Omonia Nicosia torsdag aften.

Forud for aftenens opgør mod Omonia Nicosia, har Erik ten Hag givet et interview hvor han sætter nogle ord på kampen, Europa League, og Anthony Martial som vendte tilbage fra skade med to basser i weekendens opgør.

 

Dog kommer slipper vi ikke først for at blive mindet om weekendens kamp:

– Vi spillede mod en god modstander, de gav os nogle lærestreger, men vi skal også indse at vi ikke spillede godt i søndags. Det har vi gjort, vi tog i mod, og vi tager de lærestreger og så kigger vi på hvad vi kan gøre bedre i fremtiden.

 

Nu kigger Erik ten Hag derimod frem mod torsdagens opgør mod en noget nemmere modstander, som dog stadig bliver taget alvorligt:

– I Europa, så er det altid en anderledes tilgang, så det er altid svært. Jeg har spillet der før, på stadionet mod den modstander, så vi skal være klar på stemningen. Vi skal være klar til en modstander som er meget motiveret. For dem, så er det deres livs kamp, det skal vi være klar til at møde, og spille vores eget spil, hvilket er en af de ting vi lærte i søndags.

Uden tvivl en overkommelig modstander men der skal stadig tre point på kontoen, hvilket ten Hag selv også pointerer:

– Ja, vi skal vinde, og vi skal have to sejre, men vi starter med en. Altid tag det kamp til kamp. VI vil vinde gruppen, og vi vil vinde hver en kamp. Det er Manchester Uniteds standard.

– Ikke kun i europæiske kampe. Vi skal dominere, diktere, og i hvert fald kontrollere alle kampe. Det er vores tilgang til alle kampe, og det vil ikke ændre sig siger ten Hag mod sidste Europa League kamp in mente.

 

En af højdepunkterne, hvis ikke det eneste, fra søndagskamp var Anthony Martial som kom tilbage på banen, og nettede to gange. Erik ten Hag ser frem til at bringe ham forsigtigt tilbage.

– Efter en god pre-season, røg han ud, og spillede kun en halv kamp mod Liverpool, og vi er glade for at han er tilbage. Men vi kommer til at tage det forsigtigt, skridt for skridt i en proces om at bringe ham tilbage, han spillede næsten en halvleg, 35 minutter, hvilket er godt, og nu skal vi forlænge det. Men det er kamp til kamp, og vi har mange kampe som skal dækkes.

 

Til sidst kommenter Erik ten Hag på rejsetiden til og fra Cypern, og den hviletid spillerne kan nå at få inden søndagens opgør mod Everton i Premier League:

– Det er lige meget. Om du har kort eller lang restitutionstid, så skal vi være klar til kampen på søndag. Men lad os glemme det for nu, for vi har en kamp at spille torsdag, og det skal vi fokusere på.

 

Manchester United spiller torsdag aften i Europa League mod Omonia Nicosia, med kampstart 18:45. Kampen kan ses på TV2 Sport.

Forrige artikel

Ferdinand om Bellingham: Han har hele pakken

Næste artikel

Startopstilling: Ronaldo fra start

ANNONCE