Ferdinand om Bellingham: Han har hele pakken

Rio Ferdinand mener, at Manchester United skal gå helhjertet efter Dortmunds Jude Bellingham. Det fortæller han ovenpå englænderens “Kampens spiller”-indsats i går.

Manchester United var blot en af de interesserede, da den dengang 17-årige Jude Bellingham blev jagtet af storklubber verden over tilbage i transfervinduet 2020. Han endte som bekendt med at tage til Dortmund, men på bagkant af gode præstationer – senest i går hvor han scorede og assisterede i Champions League – begynder der nu at florerer rygter, om den unge englænder er klar til at tage det næste skridt. Og her skal Manchester United stå klar, mener Rio Ferdinand.

– Det han gør på hans position i den alder, har vi ikke set før. Vores generations bedste, Lampard, Scholes, Viera og Roy Keane, de her gutter gjorde ikke den slags.

– Han har hele pakken, og mentalt er han et bæst. Ingen tvivl om det. Hvem end der får ham, behøver ikke bekymre sig om temperamentet. Ved knægten her er det ikke engang et spørgsmålstegn.

Bellingham slog rekord i går, da han blev den yngste engelske spiller til at bære anførerbindet i Champions League-sammenhæng.

Bellinghams kontrakt udløber i 2025, men må ikke vi ser ham ryge videre for et stort beløb inden da.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Erik ten Hag insisterer på, at Ronaldo er tilfreds i klubben

Næste artikel

Erik ten Hag: Vi vil vinde gruppen

ANNONCE