Eriksson nødsaget til at droppe Rio

Rio Ferdinand er, som ventet, droppet til lørdagens landskamp mellem Tyrkiet og England.

Den svenske landstræner for England, Sven-Goran Eriksson, må se sig nødsaget til at undvære Englands dyreste spiller, når de på lørdag skal vinde over Tyrkiet for at komme med til EM-slutrunden næste år.

Det blev i morges offentligjort, at Rio Ferdinand ikke mødte op til en doping prøve på Carrington den 23. september. Forklaringen fra den tidligere Leeds- og West Ham spiller lyder på, at han glemte det, da han samtidig havde travlt med at flytte hus.

FAs regler omkring doping gør, at svenskeren ikke kan udtage Rio Ferdinand, på trods af han tog prøven indenfor 36 timer efter den planlagte dopingprøve.

I FAs doping regler, står der at enhver planlagt prøve som ikke bliver ikke fuldført eller hvis spilleren nægter, vil det medføre en karantæne fra fodbold. I værste fald på 2 år.

FA har endnu ikke givet en udtalelse om Rio Ferdinands forklaring, men har istedet planlagt en høring på næste mandag.

Der er i øjeblikket stor utilfredshed omkring FAs behandling af Rio Ferdinand i både PFA og Manchester United. De seneste rygter har endda meldt at United skulle have truet med at hente alle klubbens indkaldte engelsk landsholdsspillere i en protest mod FAs behandling.

Forrige artikel

Silvestre sidder over i landskamp

Næste artikel

Rio taler ud

ANNONCE