Eriksson: Skiftet til United var godt for Alan Smith

Den blonde angriber har udviklet sig i en positiv retning, siden han skiftede Elland Road ud med Old Trafford. Dét mener den engelske landstræner, Sven…

Den blonde angriber har udviklet sig i en positiv retning, siden han skiftede Elland Road ud med Old Trafford. Dét mener den engelske landstræner, Sven Göran Eriksson, som for ikke særlig længe siden placerede Alan Smith i startopstillingen til morgendagens venskabskamp mod Ukraine.

Erikkson udtaler til Reuters, at Smiths spil nu ikke længere går ud på at skændes med modstandere, men snarere har angriberen ændret sit løbemønstre og indstilling.

“Alan Smith spiller mere med førstegangs-berøringer, og han står ikke længere og slås med midterforsvarerne. Jeg synes, at han viser bedre bevægelser.”

“Jeg synes allerede, at han har gjort det bedre end i sidste sæson, men det er også nemmere for ham at spille med topklasse-spillere, med al respekt for Leeds-spillerne.”

Smiths forholdsvis korte karriere har været præget og skæmmet af usportslige episoder og karantæner, og han har da også kun formået at lave et enkelt landskampsmål i blot 8 kampe. Men nu kunne meget tyde på, at Eriksson vil holde landsholdet mere åbent for Smith.

“Det er godt at have temperament, men når man spiller i så stor en klub som Manchester United, lærer man hurtigt at kontrollere det.”

“Han har udviklet sig, siden han blev vist ud, (i en 2-2 kamp i Makedonien, red.) men han kan udvikle sig endnu mere, og det her er hans helt store chance for at blive en endnu bedre spiller.”

Alan Smith var ikke engang med i Englands EM-trup, som drog til Portugal i juni.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Smith starter for England

Næste artikel

Intet comeback alligevel

ANNONCE