ESPN: Europæiske topklubber interesserede i Dean Henderson

Ifølge ESPNs kilder er storklubber som Bayern München og Juventus ude efter målmand Dean Henderson, der er udlejet til Sheffield United fra Manchester United.

I den unge målmand Dean Hendersons midlertidige klub, Sheffield United, går det rigtig godt. Faktisk så godt, at de ligger i toppen af Championship og ligner et fornuftigt bud på en af de tre oprykkere til Premier League.

Og det går også rigtig godt for Henderson rent personligt. Den 21-årige englænder har stået i 30 optrædener i denne sæson og har eftersigende tiltrukket interesse fra nogle af de allerstørste adresser i Europa. Her lurer ikke bare britiske storklubber som Arsenal og Tottenham på ham, men også internationale klubber som Juventus og Bayern München skulle være interesseret.

Sidste sæson oplevede Henderson også stor succes med et lejeophold, da han var udlejet til Shrewsbury og formåede at sætte sig på årets hold i League One. I år har han formået at løfte sit niveau endnu højere, og bidrager til, at Sheffield United har en fornem tredje plads i ligaen og blandt ligaens absolut bedste defensive målscorere.

Hvis Henderson, der endnu ikke har spillet en betydende kamp for United, skulle gøre sig forhåbninger om at returnere til moderklubben på permanent basis, skulle han eftersigende ikke gøre sig forhåbninger om spilletid, da han skulle være fjerdevalg bag David de Gea, Sergio Romero og Lee Grant – på trods af hans gennembrudssæson i Championship.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Guardiola: United kæmper med om titlen

Næste artikel

Defensiv duo nærmer sig comeback

ANNONCE