ESPN: United-spillerne er rasende på Mourinho

Jose Mourinho er tæt på at tabe omklædningsrummet i Manchester United. Det fortæller adskillige anonyme kilder til ESPN i en artikel, som hele tre af mediets journalister har bidraget til.

Flere United-spillere er “vrede og frustrerede” over Jose Mourinhos ledelsesstil. Det oplyser anonyme kilder tæt på klubben til ESPN i en ny artikel, som Mark Ogden, Gabriele Marcotti og Rob Dawson er afsendere på – tre af sportsmediets mest erfarne og anerkendte journalister. 

Der er især utilfredshed med beslutningen om at fratage Paul Pogba viceanførerrollen, samt nogle af portugiserens udtalelser efter det skuffende Carabao Cup-exit mod Derby. Manageren udtalte, “at han vidste, at holdet var i knibe, da Phil Jones og Eric Bailly skulle til at sparke”, og ifølge ESPNs kilder er det blot endnu et eksempel på Mourinhos negative stil. 

En kilde, som ESPN kategoriserer som “tæt på Mino Raiola”, udtaler, at truppen føler, den 55-årige manager har mistet evnen til at “læse og forstå sine spillere”. 

I historien gøres det dog også klart, at truppen fortsat står bag ved Jose Mourinho og tror på, at de sammen kan vende nedturen. Men lige nu og her er de præget af en stor modløshed og utilfredshed. 

Det var også ESPN, der via anonyme kilder kunne fortælle i går, at Paul Pogba ikke skulle være anfører igen. En historie, som viste sig at holde stik. 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Young reflekterer over nederlag

Næste artikel

Lampard: Mourinho lykønskede mig og holdet

ANNONCE