Europa League: United trækker overkommelig modstand

Manchester United trækker FC Astana, Partizan Beograd og AZ Alkmaar i Gruppe L til gruppespillet i Europa League, som starter i midten af september.

Manchester United trækker FC Astana, Partizan Beograd og AZ Alkmaar i Europa Leagues gruppespil. Her var Manchester United at finde i gruppespillets første seedingslag, og må være favoritter til at vinde Gruppe L og dermed avanchere til 16-delsfinalerne.

Sidst, Manchester United deltog i et Europa League-gruppespil, kom de i pulje med Zorya Luhansk, Feyenoord og Fenerbahce, hvor Manchester United endte med at gå videre fra puljen og ende med at vinde hele turneringen. Vi satser på en gentagelse i år.

Manchester United havde også mulighed for at trække danske FC København, som dog røg i Gruppe B i pulje med Dynamo Kiev, “naboerne” fra Malmö og FC Lugano.

Umiddelbart før første kamp i gruppespillet kan du her på OldTrafford.dk komme til at læse en grundig gennemgang af de modstandere, Manchester United skal møde i Europa League – præcis, som vi gjorde det før Champions League-gruppespillet sidste år.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær om angrebssituationen: Vi har masser af muligheder

Næste artikel

Optakt: Point på St. Mary’s Stadium eller krisesnak?

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share