Europa League: United trækker overkommelig modstand

Manchester United trækker FC Astana, Partizan Beograd og AZ Alkmaar i Gruppe L til gruppespillet i Europa League, som starter i midten af september.

Manchester United trækker FC Astana, Partizan Beograd og AZ Alkmaar i Europa Leagues gruppespil. Her var Manchester United at finde i gruppespillets første seedingslag, og må være favoritter til at vinde Gruppe L og dermed avanchere til 16-delsfinalerne.

Sidst, Manchester United deltog i et Europa League-gruppespil, kom de i pulje med Zorya Luhansk, Feyenoord og Fenerbahce, hvor Manchester United endte med at gå videre fra puljen og ende med at vinde hele turneringen. Vi satser på en gentagelse i år.

Manchester United havde også mulighed for at trække danske FC København, som dog røg i Gruppe B i pulje med Dynamo Kiev, “naboerne” fra Malmö og FC Lugano.

Umiddelbart før første kamp i gruppespillet kan du her på OldTrafford.dk komme til at læse en grundig gennemgang af de modstandere, Manchester United skal møde i Europa League – præcis, som vi gjorde det før Champions League-gruppespillet sidste år.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær om angrebssituationen: Vi har masser af muligheder

Næste artikel

Optakt: Point på St. Mary’s Stadium eller krisesnak?

ANNONCE