Europa League: United trækker Saint-Etienne

Manchester United skal op imod franske Saint-Etienne i 16. dels-finalen af Europa League

Manchester United har netop fundet sin første modstander til denne sæsons første knockoutkamp i Europa League.

Her skal man op imod Saint-Etienne, som til dagligt huserer i franske Ligue 1, hvor de er placeret ottendebedst i tabellen.

De to kampe skal efter planen finde sted 16. og 22. februar. Da United på grund af sin andenplads i gruppen var useedede, skal første kamp spilles på Old Trafford.

Opdateret: Udekampen spilles den 22. februar kl 18 og ikke den 23. februar, som før antaget.

Det er tredje gang, de to hold tørner ud mod hinanden, men det er nok de færreste, som husker de to forgående opgør, som fandt sted tilbage i første runde af 1977-78-udgaven af UEFA Cup Winners Cup. 

Dengang trak det engelske hold sig sejrsrigt ud af opgøret med 2-0 hjemme og 1-1 i Frankrig.

Storebror mod lillebror

Selvom det altså er en rum tid siden sidste opgør, er der nok særligt én United-spiller, der glæder sig ekstra meget. Det forholder sig nemlig sådan, at Paul Pogbas storebror, Florentin Pogba, spiller for det franske hold.

Her har den 26-årige forsvarsspiller været på kontrakt siden 2012. Denne sæson har han spillet 13 kampe og scoret et enkelt mål.

Af de øvrige lodtrækninger kan det nævnes, at FC København skal møde Ludogorets fra Bulgarien, mens Tottenham har trukket belgiske Gent. Det bedste hold i gruppespillet, Shakhtar Donetsk, møder Celta Vigo med Pione Sisto og Daniel Wass på holdet.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan optimistisk efter Tottenham-sejr

Næste artikel

Udekamp mod St Etienne rykkes til onsdag

ANNONCE