Evans: Form kommer i anden række

Jonny Evans er glad for at være tilbage efter en længere skadespause, og ser frem til søndagens opgør mod Liverpool.

Opgørene mellem United og Liverpool er altid noget specielt. Uanset hvor god form holdene er i, kan man aldrig vide sig sikker før disse kampe. Og selv om United er i god form rent resultatmæssigt, mener Jonny Evans ikke at man kan bruge det til meget i morgen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi er i god form resultatmæssigt, mens Liverpool halter lidt. Men man kan glemme alt om form i disse opgør, hvor alt kan ske. Jeg har ikke set mange af deres kampe, men så lidt af deres opgør forleden mod Basel.

– Selvfølgelig var de under pres for at få et resultat, som de ikke fik i sidste ende. Luis Suarez er væk, og måske er de ikke så stærke længere. Men de har stadig nogle fantastiske spillere, der kan skabe magi på banen, hvilket vi skal være forberedte på, siger Evans til manutd.com.

– Dejligt at være tilbage igen

Jonny Evans har været ude med skade i en længere periode, men fik comeback i mandags mod Southampton, hvor han efter et kvarter kom ind i stedet for Chris Smalling. Og Evans er glad for at være tilbage, selv om det var hårdt.

– Det var en hård kamp, med masser af tempo, hvilket jeg kunne mærke de sidste ti minutter. Det har været frustrerende for mig med skader, men dejligt at være tilbage. Jeg fik lidt spilletid hos reserverne først, for at bygge mig op igen. Det er noget manageren ønsker, og jeg tror han vil have os til det for at vi ikke skal gå i stykker igen med det samme, siger Evans.

Og netop det med at spille med hos u21-holdet er noget Evans gerne gør, og samtidig håber han, at han dermed kan være med til at give de unge spillere på holdet et løft. Præcis som han selv fik i starten af karrieren, hvor Gary Neville var med for reserverne.

– Jeg husker da jeg var hos reserverne, hvor vi havde en periode hvor Gart Neville var på vej tilbage fra skade og han spillede med. Det gav alle et løft, og vi prøvede hele tiden at lære fra ham. Så måske og forhåbentlig, kan de unge knægte sige det samme om mig efter mine kampe, siger Evans.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skaderne: Der er lys forude

Næste artikel

United-Liverpool i citater

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share