United-Liverpool i citater

Manchester Evening News har samlet nogle af de mest legendariske udtalelser omkring rivaliseringen.

Manchester United tager i morgen imod Liverpool i en kamp, hvor der er garanti for drama. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I løbet af årene har en række profiler fra de to klubber ikke lagt fingre i mellem, når de er blevet bedt om deres mening om modstanderholdet. 

Her er nogle af de mest legendariske udtalelser omkring et af verdens største rivalskabet. 

Sir Alex Ferguson: – Min største udfordring er ikke, hvad der sker i øjeblikket. Min største udfordring var at slå Liverpool ned fra deres fucking pedestal. Og det må du gerne citere mig for. 

Steven Gerrard: – Måske er Barca mod Real Madrid deroppe, men for mig er Liverpool mod Man Utd den største kamp, for Premier League er den største liga i verden, og det her er de to mest succesfulde klubber.

Wayne Rooney: – Jeg voksede op som Everton-fan, hele min familie er Everton-fans, og jeg hadede Liverpool, da jeg voksede op. Det har ikke ændret sig. 

Sir Alex Ferguson efter Colin Gibson fik rødt kort i en 3-3-kamp på Anfield i 1988: – klubber rejser fra Anfield, mens de bliver kvalt i deres eget opkast og bider sig selv i tungen, fordi de ved, at de er blevet snydt af dommeren.

Kenny Dalglish da han med sin lille datter på armen bliver spurgt ind til Manchester United: – Du får mere mening ud af hende.

Bill Shankly efter han fandt ud af, at Lou Macari havde valgt at spille for United frem for Liverpool: – Han kunne ikke spille alligevel. Jeg ville kun have ham til reserveholdet.

Gary Neville: – Jeg kan ikke udstå Liverpool, jeg kan ikke udstå personerne, jeg kan ikke udstå noget ved dem.

Steven Gerrard: – En kammerat havde en Bryan Robson-trøje. Vi spillede fodbold, og jeg spurgte, om jeg kunne være Robbo i et stykke tid. Min far kiggede ud af vinduet og gik amok. Hans barn skulle ikke slæbe Gerrard-navnet gennem rendestenen. Jeg troede, at vi blev nødt til at flytte!

Sir Alex Ferguson om Luis Suarez, efter han nægtede at trykke hånd med Patrice Evra i kølvandet på sin karantæne for racisme mod franskmanden: – Jeg kunne ikke fatte det – Han bringer skam over Liverpool, og de burde skille sig af med ham. 

Ryan Giggs: – Jeg synes, at jeg altid har respekteret Liverpool og deres historie og det gode hold, de er. Men jeg ved også, at det er det hold, jeg nyder mest at slå. 

Rio Ferdinand om at score sejrsmålet til 1-0 i overtiden mod Liverpool tilbage i 2006: – Manchester United og Liverpool er et kæmpe rivalskab. Det er vores største rivalskab i forhold til deres succes op gennem 80’erne, mens United blev succesfulde efterfølgende, så rivaliseringen er enorm. Så man eksploderer ved at score sejrsmålet i sidste minut foran Stretford End på den måde. Hvis man kunne sælge den følelse på flaske, ville man være en rig mand.

United-Liverpool sparkes i gang i morgen klokken 14:30.  

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Evans: Form kommer i anden række

Næste artikel

Van Persie: Føler mig i god form

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share