Evans står fast: Spyttede ikke med vilje

I sit første interview siden karantænen gentager Jonny Evans sin uskyld i spytteepisoden med Newcastles Papiss Cisse.

Papiss Cisse og Jonny Evans kunne ikke holde deres mundvand for dem selv i mødet på St James’ Park tidligere på måneden. Det endte med hhv. seks og syv kampes karantæne fra nationalt fodbold til de to indblandede parter. Jonny Evans står dog fortsat ved, at han ikke gjorde det med vilje.

– Jeg har sagt det i mit udlæg af sagen. Jeg har sagt det til FA, siger han til Sky Sports News på en træningslejr med Nordirland.

– Episoden skete i kampens hede, og det er først efter at have set Tv-billederne, at det er gået op for mig, hvordan det har set ud. Jeg var sikker på, at det bare var en misforståelse mellem Cisse og jeg. Jeg har sympati for ham, for jeg føler, at han er blevet trukket med ind i det, og nu sidder vi begge uheldigvis med lange karantæner.

Louis van Gaal og Manchester United har naturligvis taget afstand fra hændelsen, men de har samtidig bakket Jonny Evans op i sagen.

– Klubben har tacklet det upåklageligt. Da dommen faldt, sagde manageren til mig, at jeg skulle gøre, hvad jeg følte for, og mere kan jeg ikke bede om. Jeg må bare acceptere det nu og komme videre.

Jonny Evans håber at få noget bold i benene for landsholdet, når de onsdag møder Skotland og søndag Finland i to venskabskampe. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

- Elsker at modbevise kritikerne

Næste artikel

Rygte: Trio forhandler nye aftaler

ANNONCE