Everton: Ingen bud på Baines

Manchester United har endnu ikke budt på Leighton Baines. Det skulle kilder tæt på Goodison Park have fortalt ESPN.

Sir Alex Ferguson har mere eller mindre lovet, at han vil forstærke truppen yderligere inden Premier League sparkes i gang i august. De seneste to måneder har mediebørsen spekuleret gevaldigt meget i, at et af hans største aktiver er Evertons venstreback Leighton Baines.

Manchester United skulle være klar med et £12 millioner-bud på den engelske landsholdsspiller, men de har endnu intet hørt på Goodison Park.

– Vi har ikke så meget som modtaget forespørgsler fra Manchester United om Leighton Baines. Vi bliver spurgt hver uge, men det er det samme svar, og vi er ved at være trætte af det. I to måneder har rygterne gået på, at United har budt på Baines, men det er simpelthen løgn, siger ESPN’s kilder.

Andre medier mener at vide, at Sir Alex Ferguson følger en anden engelsk landsholdsspillers situation tæt i øjeblikket. Den 31-årige venstreback Ashley Cole fra Chelsea har 12 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt, og kan enten skifte billigt denne sommer, eller diskutere kontrakt gratis i januar, hvilket ikke virker usandsynligt, da London-klubben ikke skulle være interesserede i at forlænge.

Forrige artikel

RvP kræver samme løn som Rooney

Næste artikel

Carrick tilfreds med forsvarsrolle

ANNONCE