Everton-manager holder øje med Falcao

Evertons manager Roberto Martinez mener, at hans mandskab skal være meget opmærksomme på United-angriber Radamel Falcao, når de to hold mødes søndag.

Radamel Falcao spiller sin fjerde kamp i United-trøjen søndag, når Everton kommer på besøg på Old Trafford. Colombianeren har endnu ikke scoret for United, men i topscorer Wayne Rooneys fravær lægger der et ekstra pres på Falcao for at åbne sin målkonto søndag.

Det er Everton-manager Roberto Martinez bestemt også opmærksom på. Spanieren, hvis Everton-hold har haft en blandet start på sæsonen, deler store roser ud til Uniteds nye stjerneangriber.

– Han er lidt af en specialiseret spiller i den position – en nummer ni der kan gøre lidt af alt, siger Martinez til Evertons officielle hjemmeside.

– Han er en målscorer af den højeste kaliber. Han har allerede samlet en masse erfaring i mange forskellige lande. Han har succesful i alle de klubber, som han har været i, så han bliver et stort aktiv for Manchester United.

I sidste sæson havde Everton et meget godt tag på United. Først vandt de 1-0 på Old Trafford, hvorefter de slog United 2-0 på Goodison Park. Sidstnævnte blev David Moyes’ sidste som Manchester United-manager.

Forrige artikel

Vidal hørte aldrig fra United

Næste artikel

United følger 16-årigt stortalent

ANNONCE