Evra: Ved ikke, om jeg er glad eller ked

Patrice Evra var søndag med til at løfte det 20. ligatrofæ for Manchester United, men det var med blandede følelser, afslører franskmanden.

Det var en rådvild Patrice Evra, der efter søndagens 2-1-sejr over Swansea kunne kigge tilbage på nogle specielle dage og timer.

– I dag var bare helt fantastisk og helt speciel, siger venstrebacken til MUTV.

– Jeg ved ikke, om jeg fejrer, eller om jeg er trist, fordi bossen forlader os. Der er en underlig stemning, og jeg ved det ikke, men jeg er trist. Jeg vinder titlen, men jeg er egentlig trist, siger han.

– Det var en følelsesladet dag for alle, specielt for bossen. Han repræsenterer så meget, også af mig selv. Jeg har altid sagt, at jeg ikke var bange for bossen, men jeg var bange for at skuffe ham. Han gav mig mange ting, og jeg siger bare tak for alle de ting, han har gjort for mig, siger Evra.

Typisk Fergie

Kampen mod Swansea blev afgjort af Rio Ferdinand, der med kun tre minutter tilbage af kampen sikrede 2-1-sejren til Manchester United. Den afslutning, mener Evra, falder lige ind i den ånd om at kæmpe til sidste sekund, som Sir Alex Ferguson altid har fordret.

– Jeg er bare skæbnen. Det er ikke held nu. Det er vindermentalitet og Manchester United-kulturen. Vi scorer altid sene mål, for mig er det ikke længere held. Det er bare Manchester United-kultur, siger Evra, som også glæder sig over, at netop Rio Ferdinand afgjorde kampen.

– Jeg er glad på Rios vegne. Sikke en fantastisk mål, og at score i den sidste hjemmekamp, jeg er meget glad for hans vegne. Rio har haft en fantastisk sæson, siger Evra.

– Nu er vi så glade for, at vi er mestre. Da jeg vandt mit første mesterskab, ville jeg bare vinde flere. Vi vil holde på trofæet næste år. Vi skal sørge for, at vi får en god ferie, men vi kommer tilbage, klar til næste sæson, for der skal vi vinde igen, siger han.

Forrige artikel

Carrick: Meget emotionel dag

Næste artikel

Ferguson afslører: Derfor stopper jeg

ANNONCE