Ferguson afslører: Derfor stopper jeg

Det var først til dagens pressemøde efter Swansea kampen, at Sir Alex Ferguson selv forklarede, hvad der fik ham til at trække stikket til sommer.

I løbet af ugen er der spekuleret meget i medierne over, hvorfor Sir Alex Ferguson valgte, at netop denne sæson skulle være hans sidste. Stress, helbred og den nuværende trup har været nævnt som mulige årsager.

Nu kommer forklaringen endelig fra hovedpersonen selv. Sir Alex Ferguson, der har været manager for Manchester United i 27 år, vil nu tilbringe mere tid med familien.

– Jeg besluttede mig for at stoppe under julen. Det er sådan, at tingene ændrede sig, da Cathys (Fergies kone, red.) søster døde, udtalte Ferguson til sit pressemøde efter kampen.

– I 47 år har Cathy været lederen i familien, og taget sig af vores tre sønner. Hun har ofret sig for mig. Hun har mistet sin bedste ven – sin søster Bridget – og nu skylder jeg hende min tid.

– Det var vigtigt. Og jeg ville også gerne slutte som en vinder, hvilket er virkeligt vigtigt her i klubben. Det vigtigste for mig nogensinde er at være en vinder.

Rygtet slap ud

– Det var meget svært at holde beslutningen hemmelig. Vi fortalte vores sønner det omkring marts måned. Min bror vidste det ikke før tirsdag nat, fordi jeg gerne ville fortælle spillerne og trænerne det først.

– Men desværre slap rygterne ud. Man ved aldrig, hvor det kommer fra. Denne klub er som en si. Ting, som ikke burde slippe ud af klubben, slipper alligevel ud, så vi begyndte at speede processen en smule op, siger Fergie om sin tilbagegang.

Sir Alex Ferguson startede som manager i Manchester United som 44-årig og er nu gået hen og blevet 71. I sine 27 år som manager har Ferguson blandt andet høstet 13 Premier League-titler og to Champions Leauge-pokaler

Forrige artikel

Evra: Ved ikke, om jeg er glad eller ked

Næste artikel

RvP: En stor ære at spille under Ferguson

ANNONCE