Evra: Vi skal vinde den næste

Patrice Evra er skuffet ovenpå nederlaget til Manchester City i går. Han forlanger dog fuldt fokus på den kommende kamp mod Stoke, som bare skal vindes.

Det bekommer bestemt ikke Patrice Evra vel, at Manchester United i går tabte til City. Selvom der stadig er 12 points forskel i toppen af Premier League, smerter nederlaget.

– Vi er meget skuffede, fordi vi missede chancen for at afslutte titelræset, og selvfølgelig fordi vi tabte derbyet. Når du er Man United-spiller, er det smertefuldt at tabe til City, siger Evra ifølge Setanta Sports til MUTV.

Selvom nederlaget var en streg i regningen for United, insisterer Evra på, at holdet skal rejse sig igen. Næste modstander hedder Stoke, og der skal tre point på kontoen.

– Vi er stadig 12 point foran, og nu skal vi vinde den næste kamp. Så længe jeg har været her, har vi ikke tabt to kampe i streg. Det er derfor, jeg håber, vi fortsætter mod Stoke og vinder. Vi skal bare vinde den næste kamp, siger han.

Klar til at kæmpe

Stoke er inde i en dårlig periode, men holdet har traditionelt en stærk hjemmebane i Britannia Stadium. Det ved Evra, der er klar til en hård kamp på søndag.

– Det er altid et svært sted at komme. Vi skal være klar til at kæmpe. Vi er altid kommet derfra med tre point de sidste par år, men intet bliver nemt resten af sæsonen, lyder det fra Evra.

– Vi skal sikre os, at vi vinder den næste kamp. Det er det vigtigste. Vi er stadig i en fremragende position, men vi skal tage tingene kamp for kamp og ikke lægge pres på os selv.

Forrige artikel

Stjerneskud stiler efter førsteholdet

Næste artikel

United tæt på Falcao?

ANNONCE