FA forsvarer Millennium – igen

Tidligere gjorde FA det samme, da IMUSA udtrykte stor utilfredshed med den lange rejse til den wailisiske hovedstad, og af den grund opfordrede alle…

Tidligere gjorde FA det samme, da IMUSA udtrykte stor utilfredshed med den lange rejse til den wailisiske hovedstad, og af den grund opfordrede alle Manchester United-fans til at blive væk.

I dag er det så Sir Alex, der er gået med i koret af modstandere mod Cardiff-semifinalen. Han mener, at FA udelukkende har valgt den traditionelle finalearena som spillested, som gengældelse til Arsenal, der sidste år gjorde hele den britiske presse stærkt opmærksomme på, hvor uretfærdigt det var at semifinalen mod United skulle afvikles på Villa Park i Birmingham – og altså dermed Nordengland. De beskyldninger afviser FA dog pure mandag aften.

“Cardiff er for tiden det største stadion vi kan benytte os af. Beslutningen om at semifinalerne skal spilles der, blev taget helt tilbage i september af FA samt Challange Cup-komitéen, som indeholder flere repræsentanter fra Premiership-klubberne. Så modsat hvad der ellers er blevet proklameret, så har Arsenal ikke noget med beslutningen at gøre,” lyder det fra forbundets lejr.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Boro vil leje Fletcher

Næste artikel

På vej mod Rios signatur

ANNONCE