Få 10% rabat hos Unisport med OldTrafford.dk

OldTrafford.dk kan nu præsentere et samarbejde med fodboldshoppen www.Unisport.dk.
Dette giver dig muligheden for, at få 10% på alle Manchester United effekter hos Unisport, dog ikke nedsatte varer.

Unisport har, udover en webshop, en butik på Vesterbrogade 45 i København som med et stort udvalg på over 1000 produkter er en af de største butikker i Scandinavien for fodboldfans.

Unisport har et stort udvalg af Manchester United produkter, som bl.a. omfatter videoer, sengetøj, halstørklæder og meget mere.

Unisport tilbyder officielle spillertryk

Derudover har Unisport selvfølgelig hele serien af Manchester United trøjer, og selvfølgelig vil den nye udebanetrøje også blive sat til salg på udgivelsesdagen den 17. juni, hvor du samtidig kan få trykt det officielle spillertryk med navn og nummer bagpå, samt de officielle Premier League emblemer.

Den nye sorte trøje

Selvfølgelig vil der også gives 10% rabat på trøjer og spillertryk.

Tilbuddet er landsdækkende
Dette tilbud gælder ikke igennem deres webshop, så hvis du bor i København, vil det være bedst at tage ud i butikken på vesterbrogade 45.

Hvis du bor udenfor København, så skal du selvfølgelig ikke snydes for dette tilbud, derfor vil du kunne ringe ind til Unisport og bestille produkter.

Sådan gør du
Det eneste du skal gøre for at kunne udnytte dette tilbud er, at du skal oprette dig en bruger på vores Forum, som findes her:
OldTrafford.dk forum

Når du har oprettet brugeren, skal du blot printe din profil side ud, og gå ned i Unisport og vise den.

Hvis du vil bestille over internettet, skal du stadig oprette en bruger, og så fortælle Unisport dit brugernavn i gennem telefonen, når du bestiller.

Unisport har i forvejen lignende aftale med Liverpool og Arsenal fanklubberne i Danmark, og dette gælder altså nu også Manchester United fans.

Du kan tage et kig i det store udvalg hos Unisport på Unisport.dk

Forrige artikel

Keano må til tasterne igen

Næste artikel

Ferdinand har ikke vist alt endnu

ANNONCE