Få det internationale overblik: Disse Røde Djævle skal i spil for landsholdet

Der spilles et hav af landsholdskampe i flere forskellige turneringer i den næste tid. Få det fulde overblik over, hvilke United-spillere du kan får at se i aktion og mod hvem lige her.

Der er stille i klubfodboldens verden, hvor de europæiske ligaer nu alle er gået på sommerferie. Dog er der stadig afgørende kampe, der skal spilles i landsholdsregi med de første kampe allerede fra i morgen.

Vi giver dig her det fulde overblik over, hvilke røde djævle du kan opleve i aktion i den kommende landsholdsperiode.

VM-Kvalifikation

Kun en VM-kvalifikationskamp mangler at blive afviklet, nemlig semifinalen mellem Skotland-Ukraine, som skal afgøres på onsdag d. 1 juni.

Scott McTominay er udnævnt i skotternes trup. Og vinder McTominay og co. opgøret, venter Wales, med McTominays djævle-kollega, Dylan Levitt, i truppen, når der skal spilles finale den 5. juni.

McTominay og Levitt kan også opleves i  Nations League, hvor Skotland og Wales også skal i aktion.

UEFA Nations League

De tidligere vindere af turneringen, Portugal, har Diogo Dalot, Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo med i truppen, når de skal i aktion mod Spanien, Schweiz og Tjekkiet.

Ligeledes har Sverige Anthony Elanga med i truppen for anden gang, og også noget mere rutinerede Victor Lindelöf har fundet vej til den svenske landsholdslejr til kampene mod Serbien, Slovenien og Norge.

I den engelske trup skal man kigge bekymrende langt efter Manchester United-spillere. Harry Maguire er eneste udtagede Røde Djævel, efter spillere som Jadon Sancho, Marcus Rashford og målscorer i VM-finalen, Luke Shaw alle må se med fra sofaen, når England byder Ungarn, Tyskland og Italien op til dans.

Sidste mancunian in red i aktion i Nations League er Rapheal Varane, som tørner ud for Frankrig, når de først får prygl af Danmark på fredag og senere møder Østrig og Kroatien, når de skal forsøge at genvinde Nations League-titlen.

AFCON-Kvalifikation

Eric Bailly og Hannibal Mejbri skal også i aktion for henholdsvis Elfenbenskysten og Tunesien, når der spilles om kvalifikation til African Cup of Nations.

Baillys Elfenbenskysten skal i gruppe H op imod Zambia og Lesotho, selvom landet er vært for turneringen i 2023 og derfor allerede er sikret en plads til turneringen.

Mejbri og Tunesien står foran kampe mod Botswana og Ækvatorial Guinea i kvalifikationens gruppe J.

Internationale venskabskampe

Udover kvalifikationskampe til de forskellige turneringer spilles der også en række venskabskampe.

Blandt andet skal Brasilien, med Fred og Alex Telles i truppen, i aktion mod Sydkorea, Japan og Argentina indenfor de kommende to uger.

Også Edinson Cavani skal i venskabelig aktion, når Uruguay skal spille mod Mexico, USA og Jamaica.

Forrige artikel

De Jong om United-rygter: Barca er min drømmeklub

Næste artikel

Medier: United rykker tættere på Benfica-bomber

ANNONCE