Medier: United rykker tættere på Benfica-bomber

Ifølge flere medier ligner Manchester United et godt bud på Benficas Darwin Núñez’ nye klub.

Benficas uruguayanske angriber, Darwin Núñez, har imponeret alt og alle i sin gennembrudssæson i det portugisiske.

Núñez har scoret 26 mål i 28 ligakampe, hvilket er imponerende nok i sig selv, men det er især hans seks mål i 10 Champions League-kampe, der har fået folk til at åbne øjnene op for den 22-årige angriber.

Og skal man tro flere medier, kan det være Manchester United, der vinder kapløbet om Darwin Núñez. Radiostationen talkSPORT fortæller, at United jagter Núñez, og angiveligt skulle interessen være gensidig.

Utroligt pålidelige Simon Stone fortæller, at Manchester United ikke kommer til at betale for dyrt for spillere dette transfervindue, og skal der en kæp i hjulet på Núñez til United-transferen, skulle det da lige være, at talkSPORT mener at vide, at uruguayaneren koster 65 millioner pund.

Transfer-insider Dean Jones skriver også, at Manchester United ønsker at hente Núñez, hvor blandt andet rosende ord fra Edinson Cavani har sendt klubben i retningen mod Benfica-bomberen. “I er nødt til at hente ham, han er manden for jer,” skulle Cavani angiveligt have sagt.

Portugisiske medier rapporterer imidlertid i øst og vest – nogle siger, at Núñez er meget tæt på United, mens andre siger, at United og Benfica er meget langt fra hinanden prismæssigt.

Sandsynligt er det, at der er interesse fra Manchester United for Núñez, men omvendt er det højst sandsynligt heller ikke noget, der er videre konkret endnu.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

Få det internationale overblik: Disse Røde Djævle skal i spil for landsholdet

Næste artikel

Officielt: Pogba forlader Manchester United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share