Fabregas: Jeg kastede pizza på Sir Alex

Rygterne har svirret i mange år, men nu er der endelig fundet en skyldig i det famøse pizzakast efter kampen mellem United og Arsenal i 2004.

Da Arsenal i 2004 kom på besøg på Old Trafford endte det hele med tumult blandt nogle af spillerne i tunnellen efter kampen. Det er ofte sket i de drabelige rival-opgør, men denne gang var en smule atypisk, da det efterfølgende kom frem, at Sir Alex Ferguson havde fået et stykke pizza i hovedet. 

Rygterne gik på, at det var spanske Cesc Fabregas, der stod bag det, der siden er blevet kaldt “Battle of The Buffet”, men det er aldrig blevet bekræftet – før nu. For tirsdag aften indrømmede den nuværende Chelsea-spiller i Sky-programmet “A league of their own”, at det var ham.

– Jeg hørte nogle lyde ude fra gangen og undrede mig over, hvad der skete. Så jeg gik derud med mit pizzastykke og så Sol Campbell, Rio Ferdinand og Martin Keown, der skubbede til hinanden. Jeg ville gerne hjælpe til, men jeg vidste ikke hvordan, og så kastede jeg bare mit pizzastykke, sagde han i programmet.

– Da jeg så, hvem det ramte… Undskyld, Sir Alex, det var ikke med vilje, fortsatte han, inden han blev spurgt, hvor Sir Alex blev ramt. 

Til det svarede Fabregas blot med et stryg over kinden.

United vandt i øvrigt kampen og stoppede Arsenals ubesejrede stime på 49 kampe.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindelöf: Det tager tid

Næste artikel

Ronaldo ville kun øve frispark på Van der Sar

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share