Ronaldo ville kun øve frispark på Van der Sar

Det var kun Edwin van der Sar, som Ronaldo ville have på mål, da portugiseren øvede frispark i sin United-tid.

Undervejs i sin United-tid udviklede Cristiano Ronaldo den frisparksteknik, der skulle gøre ham til en af de farligste i den kunst.

Portugiseren er af mange blevet rost for sin store træningsflid. I United blev han dagligt efter træningen var slut og øvede sine frispark, og han ville kun øve dem på Edwin van der Sar.

– Efter træningerne var slut ville Cristiano komme og spørge, om jeg ikke vil stå på mål, så han kunne øve sine frispark.

– Jeg sagde, at jeg var gammel, og det måske var bedre, hvis han øvede på en af de yngre målmænd. Men han insisterede på, jeg gjorde det, da det var mig, han ville score på, siger Van der Sar til Daily Mail.

Den hollandske målmand har nydt at være vidne til, at Ronaldo har udviklet sig til en af de bedste spillere i verden. Mange beskylder Ronaldo for at være arrogant, men det er ikke et billede, som Van der Sar genkender.

– Han er en virkelig god fyr. Han er ihærdig og dedikeret. Han har har et ry for at være arrogant og overfladisk, men det reflekterer ikke hans sande karakter, siger hollænderen.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Fabregas: Jeg kastede pizza på Sir Alex

Næste artikel

McIlroy: Keane-afvisning gør stadig ondt

ANNONCE