Fabrizio Romano: Frankfurt gør ikke brug af købsoption

Donny van de Beek vender tilbage til Manchester United, når lejeaftalen med Eintracht Frankfurt udløber til sommer. Det melder Fabrizio Romano.

Eintracht Frankfurt er ikke blevet overbevist.

Derfor udnytter de ikke deres købsoption og tilknytter Donny van de Beek på permanent basis, når lejeaftalen slutter. Dermed returnerer den 26-årige hollænder til Old Trafford d. 1. juli i år.

Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano på X.

Den tyske klub havde ellers fået indskrevet en købsoption i lejeaftalen. Beløbet for at sikre sig den hollandske midtbanespiller er ifølge Romano på 11 millioner euro samt yderligere 3 millioner euro, som dog er præstationsbestemt.

Lejeopholdet i Frankfurt har ikke været en udpræget succes for Donny van de Beek. Han har kun spillet 344 minutter, siden han skiftede til tyske klub i januar-transfervinduet.

Donny van de Beeks aftale med Manchester United udløber i sommeren 2025. Fabrizio Romano skriver dog, at hollænderen allerede er på jagt efter en ny klub i det kommende vindue.

1 kommentar
  1. Hmm har egentlig stor sympati med den stakkels mand, han blev hentet under Solskjær, men var vist ikke en spiller Solskjær selv havde peget på og det skifte har ødelagt Beeks karriere eller ihvertfald bremset den kraftigt, samt det skades helvede han tillige har været igennem.

    Den sympatiske hollænder skal finde en klub der virkelig vil have ham, det fortjener han.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Semifinale-optakt

Næste artikel

United gør det igen: Stortalent underskriver 5-årig kontrakt

ANNONCE