Fabrizio Romano: Manchester United følger Maurits Kjærgaard

Fodbold journalist Fabrizio Romono fortæller Caughtoffside, at Manchester United er en af flere storklubber som kigger på danske Maurits Kjærgaard i Red Bull Salzburg.

I følge Fabrizio Romano er Manchester United angiveligt en af flere klubber der holder øje med den unge danske midtbanespiller Maurits Kjærgaard.

I denne sæson har den 19-årige danske Kjærgaard været en del af stort set alle kampene for RB Salzburg, som lige nu fører den østrigske liga. Han spillede også alle kampene for RB Salzburg som blev nummer tre i deres Champions League gruppe, hvorefter de blev slået ud i første knockoutrunde af Roma. I den tid er det blevet til to mål og 9 assist fordelt over 32 kampe. Derudover er han også fast mand på den danske u-21 landshold.

Romano fortæller dog at han er en af mange Manchester United holder øje med.

– Maurits Kjærgaard fra Red Bull Salzburg er voksende talent, som fanger øjet, men han er en af mange mange spillere spejdet af Manchester United.

Manchester United er heller ikke den eneste som har et godt øje til danskeren

– Top klubber spejder altid de bedste unge talenter, og han er helt sikkert en af dem. Men det er ikke kun Manchester United som følger hans udvikling, der er fem eller seks topspillere som følger ham.

 

Maurits Kjærgaard er et forholdsvis ubeskrevet blad på den helt store internationale hylde. Alligevel er der flere store klubber der holder øje med ham. Kunne I forestille jer at se ham i en United trøje, eller skal der fokuseres mere på etbalerede spillere eller på unge spillere i Uniteds akademi?

Forrige artikel

Rojo: Savner klubben og byen

Næste artikel

Startopstilling: Rotation i forsvaret

ANNONCE