Erik ten Hag: Du skal gøre det hver kamp

Erik ten Hag vil have Manchester United holder en høj standard, mens han giver roser til Sean Dyche.

Op til lørdagens opgør mod Everton har der været det pressemøde med Erik ten Hag. Den helt store nyhed han kom med, var at Christan Eriksen er tilbage i kamptruppen, mens han gav opdateringer på Luke Shaw som, gik skadet fra kampen mod Brentford:

– Luke Shaw er ikke tilgængelig til i morgen. Vi skal se udviklingen i de kommende uger, men de gode nyheder er at Christian Eriksen er tilbage i træning og han vil være i kamptruppen.

Heldigvis virker det til at Shaw er eneste mand som på nuværende tidspunkt er ude med en skade.

– Shaw er utilgængelig. Eriksen er tilbage i truppen, og for de resterende så har vi en trup som er klar til at spille.

Efter nogle sløje kampe i Premier League fik United oprejsning og revanche mod Brentford med en 1-0 sejr. Og Erik ten Hag vil have at Manchester United forsætter den positive udvikling

– Du skal gøre det hver kamp. Det skal være standarden, du skal gøre det, og det er ansvaret når du spiller for Manchester United. Du skal være ansvarlig. Det handler om krav. Vi skal sætte standarder, altid, det handler om kultur, du skal altid gøre det. Når du ikke er på toppen, kan du gøre det en enkelt gang, men når du er en spiller på toppen som konkurrerer om trofæer, Premier League, så skal du hele tiden gøre det og være konsekvent. Det er vores job at bringe den mentalitet.

Til sidst havde ten Hag også nogle roser til Evertons nye man ved roret, som virker til at have vendt skuden for Everton i en mere positiv retning.

– Han er tydeligvis en træner som gør et godt stykke arbejde. Hans hold er i god form, deres fysiske output er fremragende, så det skal vi matche.

 

Lørdag 13:30 tager Manchester United imod Everton. Sidste de to hold mødtes blev det til en Manchester United sejr. Tror I De Røde Djævle kan gentage succesen? Opret en profil giv dit bud på resultatet i en kommentar på hjemmesiden. 

1 kommentar
  1. ETH skal nok passe lidt på sin retorik omkring høje forventninger og standarder han kræver af sine United spillere i hver eneste kamp…

    Alle de fine floskler har han helt sikkert ikke set Weghorst imødekomme….javist han har løbet meget, men mest uden bold og uden noget nævneværdig bidrag til et slutprodukt.

    Men okay 2 mål i 19 kampe fra start beviser med al tydelighed at Weghorst ikke er og aldrig bliver en United spiller…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag: Christian Eriksen er tilbage

Næste artikel

Rojo: Savner klubben og byen

ANNONCE