Van Gaal vil ikke købe forsvarsspillere

Manchester United skal ikke hente nogen forsvarsspillere til januar, fastholder manager Louis van Gaal, der mener, at holdet har mere end rigelig dækning i bagerste geled.

Det var et sammenskudsgilde af et forsvars, som spillede det meste af Manchester Uniteds kamp mod Southampton i går. Chris Smalling blev skadet, og Paddy McNair udskiftet inden pausen, så konstellationen endte med at hedde Jonny Evans-Michael Carrick-Marcos Rojo.

De tre har ikke spillet sammen før, og det udnyttede hjemmeholdet til at skabe en række farlige situationer, uden at 2-2-udligningen blev til noget. Især Gary Neville var tydelig i sin kritik af Uniteds forsvar, men Louis van Gaal holder fast i, at der ikke er brug for forstærkninger i næste måneds transfervindue.

– Når man har skader, kan man ikke løse problemet på andre måder. Skal vi købe spillere? Nej. Vi har mere end rigeligt, siger manageren ifølge espn.co.uk.

Foruden skadede Smalling måtte Van Gaal se bort fra Rafael, Luke Shaw og Daley Blind, som fortsat er ukampdygtige, samt Phil Jones, som ganske vist er fit, men mangler kampform.

Forrige artikel

LvG langer ud efter ”ex-legende”

Næste artikel

Falcao beundrede Van Nistelrooy

ANNONCE