FA”n Cup 2005

Arsenal Denmark har også i år inviteret til fodboldstævne for tilhængere af engelske fodboldklubber. Stævnet finder sted lørdag den 20. august på Skamby…

Arsenal Denmark har også i år inviteret til fodboldstævne for tilhængere af engelske fodboldklubber. Stævnet finder sted lørdag den 20. august på Skamby Boldklubs baner på Fyn. Byen ligger ca. 15 km. nordvest for Odense. Der spilles på 7-mands baner. Stævnet starter kl. 13 og varer tre-fire timer alt afhængig af antal tilmeldte hold.

Efter stævnet vil der være grillfest i eller omkring klubhuset. Der kan også arrangeres overnatning med morgenmad på en nærliggende skole.

Supporterklubben betaler startgebyret på kr. 300,- pr. hold. Grillfesten koster kr. 90,- og evt. overnatning med morgenmad kr. 40,- Det er selvfølgeligt frivilligt, om man vil deltage i grillfesten.

Manchester United Supporters Club stillede i fjor med tre hold, hvilket var en tredjedel af de deltagende hold. Jeg håber, at vi også i år kan stille tre hold – gerne flere. Nogle har allerede tilmeldt sig, inden det blev kendt, hvor stævnet skulle finde sted. Jeg vil gerne bede dem om at henvende sig endnu engang.

Tilmelding senest den 28. juli til:

Helge Conradsen

Tlf. 75441396
Email: helge@united.no

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ronaldo ikke med til Asien...

Næste artikel

Ronaldo bliver hjemme i flere dage

ANNONCE