Fanorganisation kræver opbakning, transfers og en sportsdirektør til Solskjær

Den uafhængige fanorganisation MUST, Manchester United Supporters Trust, bifalder ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær, og pointerer, at det nu er altafgørende, at bestyrelsen bakker ham 100 procent op på transfermarkedet.

Vær parat til at punge ud på transfermarkedet, bak manageren op og ansæt en sportsdirektør.

Sådan lyder budskabet til Manchester Uniteds bestyrelse fra MUST – den mest indflydelsesrige, uafhængige fanorganisation – ovenpå ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær. 

– Det er nu altafgørende, at bestyrelsen stiller penge til rådighed til verdensklasseforstærkninger, akademiudvikling og infrastruktur, så vi kan reetablere “The United Way”, skriver MUST i en pressemeddelelse.

Organisationen mener ikke, at ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær er nok i sig selv. 

– Vi har længe advokeret for ansættelsen af en sportsdirektør, som kan bakke manageren op og sikre de rigtige investeringer. Det er vigtigt, hvis vi igen skal konkurere om trofæerne på det højeste niveau, lyder det fra MUST. 

Roser Solskjær: “Han har givet os det bedste siden Ferguson”  

I pressemeddelelsen lægger de dog heller ikke skjul på, at de også mener, at Ole Gunnar Solskjær er den rigtige mand til jobbet. Ifølge MUST har nordmanden leveret bedre, end nogen turde håbe på. 

– Resultaterne på banen er kommet ved hjælp af en spillestil og en ånd, som skiftende managers ikke har kunnet kreere, siden Sir Alex stoppede. 

Fanorganisationen strækker sig så langt som at sige, at Solskjær i løbet af sine tre måneder i spidsen har givet fansene de største oplevelser i seks år. 

– Den aften i Paris var i manges øjne den bedste aften siden Ferguson-æraen sluttede, og vi tror på, at der kommer mere af den skuffe. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Hvert ord fra det store interview med Solskjær

Næste artikel

Longread: Da OldTrafford.dk mødte Solskjær i Molde

ANNONCE