Ronaldo i stort interview: Jeg er her ikke på ferie. Jeg er her for at vinde.

Cristiano Ronaldo understreger i et eksklusivt interview med tidligere United-legende, Wes Brown, at han ikke er rejst tilbage til Manchester for at slappe af – men for at vinde.

Hvis man mod forventning var i tvivl om, hvorvidt Cristiano Ronaldo blot var vendt tilbage for den gode histories og nostalgiens skyld eller med ambitionen om igen at vinde trofæer for De Røde Djævle, maner Ronaldo i dag alt tvivl til jorden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det gør han i et interview med sin tidligere holdkammerat, Wes Brown. Ronaldo er her ikke for oplevelsen, men for at vinde.

– Jeg er her ikke på ferie. Som jeg sagde, tidligere var godt. Vi vandt mange trofæer, og jeg har båret trøjen for mange år siden, men jeg er her for at vinde igen, siger Ronaldo under interviewet, som foregår på græstæppet på hans nye hjemmebane. Han fortsætter:

– Vi har gode minder, men det her er en ny tid, en ny generation, og jeg er her for at vinde igen.

Ronaldos nye holdkammerater har ikke lagt skjul på deres begejstring for superstjernens tilbagekomst til klubben, og Ronaldo svarer i interviewet tilbage med rosende ord om den United-trup, han kommer til.

– De nye spillere, de nye gutter, de unge gutter. Jeg synes de har kæmpe potentiale, udtaler portugiseren.

Med 36 år på bagen har mange stillet spørgsmålstegn ved, hvor længe Ronaldo kan fortsætte karrieren på det samme høje niveau, som han har præsteret på i over et årti. Men alder er underordnet, når man snakker om Cristian Ronaldo. I hvert fald hvis man spørger manden selv.

– Folk snakker om alderen, men de burde vide, at jeg er anderledes. Jeg er anderledes end de andre. Jeg viser mig frem hele tiden år efter år, og dette år bliver ikke anderledes, siger Ronaldo.

Ronaldo debuterede for Manchester United mod Bolton i August 2003. En kamp Ronaldo, ifølge ham selv, ikke havde regnet med at skulle spille, og hvor nerverne naturligvis spillede en rolle. På lørdag er der mulighed for hans anden debutkamp, og nerverne kommer stadig i spil, men denne gang er der ikke tvivl om, han skal spille.

– Selvfølgelig bliver jeg nervøs på lørdag. Men jeg er mere moden og erfaren nu. Jeg kommer til at presse Ole, for at blive en del af de startende elleve.

Det fulde interview kan ses eksklusivt i Manchester Uniteds app.

 

Bestil din CR7 trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chicharito i UTD Podcast: “United vil altid være mit hold”

Næste artikel

Salget af Ronaldo-trøjer slår alle rekorder

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share