Fans tilbage på stadion fra december

Når den nuværende nedlukning af det engelske samfund afsluttes den 2. december, åbnes der igen op for tilskuere kan deltage til fodboldkampe, men kun i de områder, som ikke er hårdest ramt, hvilket desværre er tilfældet med Manchester.

Kan du huske brølet fra Old Trafford, når der blev scoret? Eller når “12 Days of Cantona” gjaldede fra de tusindvis af struber på tribunerne? Det føles efterhånden som en evighed siden, at vi sidst så kampe fra den bedste engelske række, hvor der var tilskuere på tribunerne, men allerede om halvanden uge kan det igen blive tilfældet.

For når den nuværende nedlukning af det engelske samfund udløber den 2. december, åbnes der igen op for, at tilskuere i et lille omfang skal tilbage på tribunerne. Det oplyste den engelske Premierminister, Boris Johnson, mandag aften.

– Senere denne uge, forhåbentlig på torsdag, vil vi annoncere, hvilke områder der åbnes op i, siger Boris Johnson blandt andet ifølge BBC Sport. 

De første forlydener går på, at man i de områder, som ikke er alt for hårdt ramt af corona, vil lukke op til 4.000 ind på et udendørs stadion, mens man i områder, der er lidt hårdere ramt, må nøjes med det halve. I de områder, der er stadig lider meget under pandemien, bliver der ikke lukket op for tilskuers tilbagetog på tribunerne i denne omgang. 

Som det ser ud lige nu, betyder det rent konkret, at to Premier League-klubber må have åbne op for de maximale 4.000 tilskuere, nemlig Southampton og Brighton, begge placeret på den engelske sydkyst. Derudover må otte klubber, Leicester, Newcastle samt de seks London-baserede hold Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, Crystal Palace og West Ham have 2.000 tilskuere, mens der stadig er lukket helt af i alle øvrige klubber, hvilket altså desværre også indebærer Manchester United. 

Klubben har selv tidligere været ude og fortælle, at man kunne lukke op til 23.500 tilskuere ind, men det projekt ser ud til at have lange udsigter.   

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær-opbakning til Martial

Næste artikel

The Athletic: Southampton vil leje Williams

ANNONCE