The Athletic: Southampton vil leje Williams

Ifølge The Athletic er Southampton interesserede i at leje Brandon Williams i januartransfervinduet.

Brandon Williams er ifølge The Athletic kommet på blokken i Southampton, hvor sydkystklubben angiveligt er interessrede i at leje den unge back i det kommende transfervindue.

Den 20-årige back, som endnu ikke har fået ligaminutter i denne sæson, var ifølge mediet åben for et lejeophold allerede i det foregående transfervindue, men da der ikke kom et tilfredsstillende tilbud, valgte han at blive i Manchester United, da Solskjær lovede ham en prominent rolle i truppen.

Det er dog ikke en rolle, Williams har fået. Til trods for, at Luke Shaw med en skade må se til fra sidelinjen i et stykke tid, ligner det, at det er nyindkøbte Alex Telles, som spillede alle 90 minutter mod West Bromwich, som forventes at have vundet kampen om positionen i Shaws fravær.

Ovenstående har fået flere klubber til at holde øje med Williams’ situation, og specielt er det altså Southampton, der er interesserede, hvor træner Ralph Hassenhüttl ønsker at give konkurrence til Ryan Bertrand og Kyle Walker-Peters ved at bringe Williams, som kan spille begge backpositioner, ind.

Det skal dog noteres, at Manchester United ikke just har villet styrke sine Premier League-rivaler, senest set ved Sergio Romero, som man i sommers ikke ville sælge til Everton, som har efterladt argentineren som tredjevalg i Manchester United.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Fans tilbage på stadion fra december

Næste artikel

Startopstilling: Donny van de Beek starter inde

ANNONCE