Solskjær-opbakning til Martial

Anthony Martial har indtil videre haft svært ved at leve op til sidste sæsons fornemme målfarlighed, men franskmanden får stadig fuld opbakning fra sin manager, som dog fortsat forventer fremskridt.

 

Lige siden debut for godt fem år siden, har der hele tiden været enorme forventninger til Anthony Martial, men efter en fin første sæson havde franskmanden lidt svært ved at følge op på succesen.

Det så dog ud til at være et overstået kapitel, da frontmanden i sidste sæson fandt frem til netmaskerne 23 gange i 48 kampe fordelt over alle turneringer. Men i denne sæson har Martial igen mistet noget af skarpheden foran kassen, men alligevel har han stadig en fast støtte i sin norske manager. 

– Vi har brug for, at Anthony (Martial, red.) bevarer roen. Han har misset tre kampe, eller faktisk nærmere tre en halv næsten fire kampe, fordi han havde karantæne, så han har allerede misset alt for mange minutters fodbold, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge klubbens officielle hjemmeside. 

– For mig handler det, om at han stadig kommer frem til chancerne, for jeg ved, at han altid har været en dygtig afslutter. Vi så, da han spillede med Frankrig mod Portugal, at han besidder store kvaliteter som angriber ved at komme i de rette positioner. Portugals målmand lavede dog et par gode redninger, og det kan godt være, at det måske har påvirket ham lidt. 

– Men jeg mener, at sidste sæson beviste, at Anthony er klar til at tage et stort kvantespring. Nu er det så blevet tid til, at han skal tage et endda endnu større spring og udvikle sig endnu mere. Vi så også, hvordan han scorede et flot hovedstødsmål mod Basaksehir, så vi håber, at han nu bare fortsætter sit hårde arbejde og kommer tilbage til sit topniveau igen. 

24-årige Martial, som missede tre ligakampe efter sit røde kort mod Tottenham i starten af oktober, har endnu ikke fundet vej til netmaskerne i Premier League i indeværende sæson, mens han garnet to gange i Champions League.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Henderson vil spille for United

Næste artikel

Fans tilbage på stadion fra december

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share