Farmand beskytter sine sønner

Det skriver engelsk presse i hvert fald torsdag. De mener at vide at Malcolm Glazer er så bange for modstanden mod ham i Manchester, at han ikke vil…

Det skriver engelsk presse i hvert fald torsdag. De mener at vide at Malcolm Glazer er så bange for modstanden mod ham i Manchester, at han ikke vil udsætte sine sønner for unødig fare ved at sende dem til Storbritanien.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Malcolm Glazer indsatte som bekendt tidligere på ugen sine tre sønner Joel, Bryan og Avi i Manchester Uniteds bestyrelse, men det er nu ikke fordi de af den grund vil komme meget i betyrelseslokalet på Old Trafford. The Telegraph rapporterer således i dagens udgave, at det er overvejende sandsynligt at Malcolm Glazer kalder David Gill & co. til USA, når bestyrelsen skal snakke sammen.

En anden mulighed er, at afholde videomøder, så Gill kan blive i Manchester. På den led har David Gill allerede snakket en hel del med Malcolm Glazer om overtagelsen, som han for tiden er i Florida for at snakke om med Malcolm face to face.

Hvis Glazer beslutter sig for at holde børnene hjemme i USA, kan man spørge sig selv om, hvad det er Joel Glazer vil med det kontor, han angiveligt ønsker at have sig på Old Trafford, hvis han alligevel ikke tør vove sig til Manchester fra tid til anden.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Skulle han ikke fyres?

Næste artikel

MEC i søgelyset igen

ANNONCE