Skulle han ikke fyres?

Således går The Sun til frontalt modangreb på deres konkurrenter på The Mirror, der i går mente Malcolm Glazer ville losse Fergie ud næste år. Ifølge The…

Således går The Sun til frontalt modangreb på deres konkurrenter på The Mirror, der i går mente Malcolm Glazer ville losse Fergie ud næste år. Ifølge The Sun sidder Sir Alex også i sædet i 2006, uanset udfaldet af sæsonen.

Således skriver tabloidavisen, at Sir Alex Ferguson i sidste uge mødtes med Joel Glazer og fremlagde en to-årig plan for, hvordan United kommer tilbage på den engelske fodboldtrone. En plan, Joel Glazer skal være blevet særdeles imponeret af og have fuld tiltro til vil lykkes. En kilde på Old Trafford siger da også til The Sun, at rygterne om en mulig fyring af Fergie er skudt langt over målet, og at det ikke er med i planlægningen.

Sir Alex Ferguson skal på mødet med Joel Glazer i øvrigt også have gjort det klart, at Criatiano Ronaldo og Wayne Rooney, der ellers kan nedbringe Glazers gæld med mange hundrede millioner kroner ved et salg, er fremtiden for Manchester United og dermed under ingen omstændigheder skal rives ud af planen.

Forrige artikel

Forlængelse af One United?

Næste artikel

Farmand beskytter sine sønner

ANNONCE