Fellaini: Jeg skal nok få chancen

Marouane Fellaini er klar til at trække i arbejdstøjet og slår fast, at han ikke følte sig presset til at finde en ny klub i sommer.

Marouane Fellaini vil starte på en frisk i Manchester United, når han er klar igen i slutningen af september.

Det fortæller den 26-årige belgier i et interview med den hollandske avis Sport Wereld. Fellaini var ellers angiveligt tæt på at skifte til Napoli, før en skade blokerede handlen. 

– Jeg har talt med van Gaal, og han har aldrig sagt, at jeg blev nødt til at skifte. Han har sagt, at jeg står over for en hård konkurrence, men at jeg nok skal få chancen for at vise mit værd, siger Fellaini. 

Den tidligere Everton-spiller skiftede til United sidste sommer for 27,5 mio. pund. Fellainis første sæson på Old Trafford var dog en katastrofe, hvor lange skadespauser og elendige resultater fik kritikken til at hagle ned over midtbanespilleren. 

Alligevel mener hovedpersonen selv, at han er kommet styrket ud af rædselsåret, selvom det tærrede på selvtilliden.  

– Jeg var igennem nogle svære øjeblikke i sidste sæson, men man kommer ud på den anden side som en stærkere spiller. Jeg tror på mig selv og mit spil igen, siger Fellaini og fortsætter. 

– Jeg spillede et fint VM, og jeg var også god under forsæsonen. Det er ærgerligt, at skaden har kastet grus i maskineriet, men jeg er tilbage i slutningen af måneden. 

Marouane Fellaini blev noteret for 16 Premier League-kampe uden mål til følge i sidste sæson. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Medie: Smalling skadet

Næste artikel

Allardyce forsvarer Moyes

ANNONCE