Fellaini overrasker: Græd da Moyes blev fyret som United-manager

Marouane Fellaini har stor respekt for David Moyes og det, som skotten har gjort for sin karriere.

Lange og til tider hårdføre Marouane Fellaini erkender, at det var en svær dag for ham, da David Moyes i foråret 2013 blev fyret som Manchester United-manager efter bare otte, svære måneder i jobbet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det var Moyes, der i første omgang bragte Fellaini til det engelske i Everton, og siden blev belgieren det første indkøb, som manageren gjorde i United. Fellaini kan derfor ikke finde noget dårligt at sige om sin tidligere chef.

– Hvis jeg skal være ærlig, så græd jeg, da jeg fik at vide, han var fyret, for jeg troede, han skulle være der i lang tid. Jeg gik op på hans kontor for at sige farvel, inden han sagde det til alle spillerne, siger Fellaini til The Athletic og fortsætter.

– Moyes er en god mand, og han har et stort hjerte, og det var måske grunden til, han ikke fik succes i United, siger han.

David Moyes er nu manager i West Ham, og han står i weekenden over for sin kamp nummer 1000 som manager. Herfra tillader vi os at stille os tvivlende overfor, om der var mange United-fans, der fældede en tåre den dag, Moyes fik sparket af Ed Woodward.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferdinand revser United: Hvilken formation spiller de?

Næste artikel

L'Équipe: Varane ude tre-fire uger

ANNONCE