Fellaini på tavlen i belgisk storsejr

Marouane Fellainis gode form fortsatte, da han lørdag aften scorede to gange i Belgiens 5-0-sejr over Cypern. Otte andre United-spillere har også været i kamp fredag og lørdag.

Det har været et godt år for tidligere så udskældte Marouane Fellaini. Belgieren har spillet sig til en fast startplads i Manchester United, og lørdag aften fortsatte Fellainis succes for landsholdet.

Belgien mødte upåagtede Cypern, og i første halvleg gjorde Fellaini det til 1-0 efter den store United-spiller fandt plads til at sætte bolden i nettet, da Cypern ikke fik clearet bolden. I anden halvleg gjorde Fellaini det også til 3-0, da han modtog en bold på kanten af feltet og elegant lagde den op i det fjerneste målhjørne. Det endte med en 5-0-sejr til Belgien.

I Los Angeles mødtes Ecuador med Antonio Valencia med fra start og Mexico med udlejede Javier Hernandez i startopstillingen. I første halvleg scorede Javier Hernandez kampens eneste mål, da han driblede sig fri udenfor feltet og satte 1-0-målet op i overste målhjørne.

I Washington slog Argentina El Salvador med 2-0. Angel Di Maria blev udskiftet i det 73. minut, mens Marcos Rojo overværede hele kampen fra bænken.

Daley Blind var også i aktion lørdag aften. Holland mødte Tyrkiet på Amsterdam Arena og var bagud i det meste af kampen, før et sent mål af Wesley Sneijder reddede 1-1 til hjemmeholdet.

Fredag tog Wayne Rooney endnu et skridt mod Sir Bobby Charltons målrekord for England. United-legenden har 49, og Rooney scorede sit 47. landsholdsmål til 1-0 i Englands 4-0-sejr over Litauen. Michael Carrick og Phil Jones spillede hele kampen, mens Smalling sad på bænken.

David de Geas Spanien tog et stort skridt mod EM i 2016, da de slog Ukraine med 1-0 i kvalifikationen. Dog var det Real Madrid-målmanden Iker Casillas, der vogtede buret frem for de Gea.

U19: Januzaj strålede mod Monaco

U19: Nederlag efter straffespark