Fem Arsenal spillere skal møde FA

FA er igang med efterforskningen af hvad der foregik i kampen igår. FA er parate til at indkalde de fem Arsenal spillere som gik løs på Ruud van Nistelrooy efter dommeren fløjtede kampen af. De fem spillere er Martin Keown, Lauren, Ashley Cole, Jens Lehmann og Ray Parlour.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I følge Manchester Evening News slipper United ikke helt, FA er også parate til at indkalde Gary Neville som også siges at være under efterforskning.

Tidligere på dagen bekræftede FA at de går igang med efterforskningen af kampen.

“FA har modtaget dommerrapporten, så vel som de har modtaget videobånd af kampen.” sagde Adrian Bevington fra FA til www.fa.com.

FA har derudover spurgt om flere bånd fra andre kameravinkler så de ikke overser nogle detaljer. FA regner med at have en rapport klar til tirsdag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gray fordømmer Arsenals opførsel

Næste artikel

Solskjær ude til jul

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share