Gray fordømmer Arsenals opførsel

Den engelske fodboldkommentator hos Sky Sports mener ikke at Arsenals manager kan forsvare de handlinger, der blev foretaget på banen af sine spillere.

“Det er svært at have den mindste sympati for deres opførsel gennem kampen og specielt efter slutfløjtet, da de fejrede det ene point.
Det var ikke nødvedndigt, og man kan simpelthen ikke forsvare det uforsvarlige,” kommer det fra fodboldlegenden om Arsenal spillernes opførsel.

Han langer desuden ud efter sin tidligere holdkammerat, den 37-årige Martin Keown, som efter slutfløjtet skubbede og hoppede på Ruud Van Nistelrooy:
“Spillere med den erfaring som Ray Parlour, Martin keown og Lauren burde vide bedre. Specielt Keown.
Jeg spillede sammen med ham i Aston Villa, så jeg ved at han er aggresiv og gerne vil involveres.
Men denne gang gik han over gevind.”

“Jeg har lidt sympati for Patrick Vieira. Han fik sit første gule kort efter 3 små forseelser, men da han sparkede ud efter Nistelrooy kunne dommeren ikke gøre andet end at udvise ham.
Også selvom han ikke rørte Nistelrooy, så er der et ord, der hedder “hensigt” i reglerne, hvilket gør beslutningen velbegrundet, ” mener Andy Gray om udvisningen som kom af de 2 gule kort.

Gray mener heller ikke at Nistelrooy filmede ved udvisningen:
“Jeg mener ikke Nistelrooy har gjort sig til skamme.
Alt han gjorde var at tage et skridt tilbage og kigge chokeret på Patricks reaktion,” kommer det fra Andy Gray, som også mener Nistelrooy gjorde det fornuftige i at løbe ud fra banen hurtigt, da han blev offer for Arsenal spillernes aggressioner.

Forrige artikel

Tunnelskænderi efter kampen

Næste artikel

Fem Arsenal spillere skal møde FA

ANNONCE