– Fem minutter gjorde forskellen

Louis van Gaal var generelt tilfreds med spillet, bortset fra fem minutter i anden halvleg.

Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det for Louis van Gaal at få skovlen under Garry Monk og Swansea. Endnu et nederlag på 2-1 blev det til i dagens kamp på Liberty Stadium, men van Gaal var generelt tilfreds med det han så fra spillerne i løbet af kampen.

– Vi styrede kampen i 85 minutter, men vi tabte på grund af fem minutter. Og det må ikke ske. De skiftede formation og vi skulle være mere kompakte. Det glemte vi, måske fordi vi var for dominerende. Det må vi lære af, sagde van Gaal efter kampen.

United tog føringen efter en scoring fra Juan Mata kort inde i anden halvleg, men ellers var det endnu engang småt med de store åbne målchancer. Men i følge van Gaal mangler United også lidt held i øjeblikket foran kassen.

– Først skal du skabe chancerne, og du har også brug for held for at score. Det har vi ikke helt i øjeblikket. Jeg har nydt det spil vi har vist, men man skal også have resultater, og nu tabte vi desværre igen. Selv om alle spillerne virkelig var motiverede for at få sejren, lød det fra den hollandske chef.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United tabte i Wales

Næste artikel

Neville: United spiller for langsomt

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share